Το Ίδρυμά μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δέχεται  μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2020 αιτήματα χορήγησης οικονομικών ενισχύσεων από ιδρύματα φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες (κατά προτεραιότητα σπαστικών παιδιών).

Η ικανοποίηση των σχετικών αιτημάτων θα γίνει εν όλω ή εν μέρει μετά από έλεγχο και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του Ιδρύματος και την πορεία των εσόδων μέχρι το τέλος της χρήσης.

Η υποβολή των αιτημάτων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις αλληλογραφίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με αποστολή φαξ στον αριθμό 210-6431359 είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση της έδρας μας Λεωφ. Συγγρού 98 – 100 ΑΘΗΝΑ ΤΚ  117 41.